dijous, 21 de febrer del 2008

BTT PER LA RIBERA D'EBRE


La comarca de la Ribera d'Ebre al llarg i ample del seu eix vertebrador: Lo riu és un marc excepcional per la pràctica de la bicicleta de muntanya. Des de Móra d'Ebre tenim un ampli ventall de possibilitats per gaudir de la btt. Al nord, La Picossa i Pic d'Àliga. Al est, Les serres de Tivissa. Al sur, La Serra de Cardó. Al oest, la Serra de Cavalls. A tots els sectors trobarem moltíssims camins i senders de tots els nivells.

La Penya ciclista i l'Agrupació excursionista estan arreglant i netejant bastants senders per a que els amants de la muntanya poguem gaudir dels paisatges i recorreguts de la zona. Destaca el sender del Coll de Padellàs a la Valldelladres de 3 km de recorregut tècnic i sorprenent.

Per últim, saber que cada diumenge a les 9h. al hivern i 8h. a l'estiu, si no ens desplacem a alguna marxa o cursa, davant la Llar de jubilats hi ha sortida betetera on coincidim des de recent iniciats fins a bastant entrenats. Destaca el Plan B que consisteix en que el que no ho vegi clar pugui fer una segona part del recorregut més suau. També és fan sortides d'iniciació una vegada al mes. Tot això, transcorre en un ambient molt cordial.


+ Info a http://www.riberabike.cat/

by Joan