dilluns, 26 de novembre del 2007

VANDELLÒS. POWER TRACK

Foto febrer 2000

Avui dilluns, he anat a Vandellòs a ajudar al Xavi a provar i marcar amb gps el recorregut de la sortida d'entrenament fraternal del dia 6 DE DESEMBRE
Circuït molt tècnic amb unes vistes espectaculars i un entorn radical que sempre va a buscar les crestes de la muntanya.
Comencem fent una forta pujada Uf! fins la cresta dels Dedals. Continuem a tota cresta pujant i baixant per un sender recentment desbrossat fins que s'acaba i enllacem la cresta del Puntaire i arribem al cim. Punt més alt de la zona amb unes vistes espectaculars a 360º inclòs el Delta de l'Ebre. Tot corrent fem cap al cim dels Avencs, vèrtex geodèsic. Ara comença lo tècnic, estem una estoneta seguint un sender equipat amb cadenes per superar els trams més difícils. Superat aquest tram ens trobem amb una llarga baixada per desprès remuntar per un corriol tou i en bon estat fins www.masiacastello.cat Des d'aquí solament queden uns 25 minutets i una pujadeta de no res fins al poble de Vandellòs.
Dades tècniques: 20 km./3h23'30''/1260 metres desnivell+/7'5km/h/124bpm(167)
No us la perdeu!
Ah, encara tinc tos persistent, començo a estar preocupat, ho hauré de fer mirar per un mata sans...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Joan!
Ja veig que aquest blog va que brilla!! Segueixo els teus aconteixements. Tinc pensat vindré a entrenar a Vandellòs (al final Xavi organitzarà una cursa!!),haver si estàs recuperat del tot. Per cert, vista la foto, les cadenes són paregudes a les que tenim a Tivissa per la zona dels Borjos??? No caldrà portar material doncs?

Amb ganes de compartir un entreno amb vosaltres em despedeixo. Segurament Xavi A. també vindrà!

salut

Anònim ha dit...

Hola! Sóc l'Heura.
1r. Joan, felicitats pel blog.
2n. confirmat, Xavi A. i més tropa de Benissanet vindran a gaudir de l'entreno que l'Espelta ha organitzat.
Valtros si que xaleu!
Petons

Anònim ha dit...

Hola extrems!
Estic molt content que publiqueu comentaris al bloc. Gràcies.
Eduard, l'únic que has de portar són ganes de córrer i un bon bocate. No cal material específic (és més perillós baixar a sac pels espenegalls tivissans)
Xavi A i els de Brissanet, veniu que xalarem!
Heura, gràcies per la felicitació
Una abraçada

Anònim ha dit...

Ei, Joan. Sóc Joaquim, de Roma. Mitjançant els amics Extrems he arribat al teu blog, i et felicito de com el portes.
Jo només fa 5 mesos que corro de manera habitual, encara que és una afició que volia engegar feia temps. Estaré a Vandellós, i espero aguantar. Salut i fins el 6.

Anònim ha dit...

Olé Joaquim, un altre més. Això pinta bé... Ens veiem el dia 6

Anònim ha dit...

Felicitats Joan!!
Aquest blogg és una kanya!!
Espero que aquest espai teu ens serveixi per unir gent del sud de Tarragona amb la mateixa afició: disfrutar de la muntanya.
Per variar... intentaré anar a rebufo teu.