dimecres, 26 de maig del 2010

Cordillera Real Bolívia


Cerro Condoriri 5648 m (cabeza del cóndor)

Del 31 de maig al 23 de juny els Ilercavons marxem d’expedició a Bolívia amb tres objectius principals: Primer, tornar a casa; segon, passar-ho bé; tercer, assolir algun nevado de la Cordillera Real. Com que no tenim cap patrocinador ni Espònsor no estem obligats a res en particular per lo tant no arriscarem més del compte si ens trobem males condicions.
Bolívia és impressionant i diferent on l’autèntic encara existeix. Es tracta d'un país ple de grans paisatges i rècords: La capital La Paz i la ciutat Potosí, les més altes del món; el Titicaca, el llac navegable més alt de la terra; el Salar de Uyuni, el més extens; la major reserva mundial de Liti; el país de sud-america amb major percentatge de població indígena 60%
Les muntanyes de la Cordillera Real una cadena de 160 km amb més de 500 nevados que quasi es poden tocar des de La Paz, el Illimani està a 30 km en línia recta i a quasi 3000 metres per damunt de la ciutat. La capital és un autèntic camp base urbà des d’on qualsevol nevado està pròxim. Així doncs, l’estètica i la dificultat de cada nevado marcarà les nostres preferències. Les opcions són Massís Illampu 6385m-Ancohuma 6427m, Massís Condoriri 5648m-Huayana Potosí 6088m amb nevados ideals per aclimatar i Massís Illimani 6438m entre molts altres.
Els integrants de l’expedició som:
Quim Martínez, Cap d’expedició que no li fem cas.
Josep Benaiges, Líder espiritual i cuiner d’alçada.
Joan Farnós, Logística quan s’acaben les provisions va corrents a buscar-n’hi
Lluís Saladié, Guia del líder espiritual que l’ajuda a anar pel bon camí o pel mal camí.
Ivan Segura, flamant fixatge l’alegria de l’hort.
Au pos, seguirem informant via facebook i blogspot si és que hi ha alguna cosa per explicar.
Salut a tots/tes
By ilercavrons

diumenge, 23 de maig del 2010

X Cursa de muntanya de Paüls


Cursa 2007

Diumenge, 23 de maig s’ha celebrat la Cursa de Paüls. Aquest any estava considerada com a Campionat de Catalunya Individual FEEC i puntuable pel Circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre. Al ser Campionat de Catalunya ha fet que vinguessin uns quants atletes catalans de primer nivell tan masculins com femenines. Bon nivell i bona participació sobre els 400 inscrits.
El recorregut de 23 km passa per llocs de gran bellesa i te unes vistes espectaculars. No em cansaré mai de recórrer aquest Port que m’estimo tant. El circuit ens ha fet passar per indrets molt espectaculars com el Tossal d’Engrilló, La Punta de l’Aigua 1083 m punt més alt de la cursa, etc... Total prop dels 2000 metres de desnivell. La duresa i la calor ha fet abandonar a 48 participants fet no gaire normal.
L’organització, que dir, són amics meus; impecable, ENHORABONA TRAILUECS.
Pel que fa a la meva cursa particular, com què abans de començar no tenia gaires expectatives he fet una cursa reservant a les baixades i apretan a les pujades amb més confiança degut als bons entrenos btt. Al final 10è classificat 1er Vet. En un temps de 2h38’24’’ més que satisfet pel meu rendiment malgrat les molèsties musculars del final. Vull felicitar als tots els extremrs, a la Thais que ha pujat al podi i al Eduard que hem fotut un mano a mano fins al final fent tàctica d'equip Extrem Team Tivissa entrant 1 minut davant meu demostrant un bon final.
Per acabar festa grossa, molta cervesa i xerrameques amb tota la gent d’aquest bonic món, traiuecs, canareus, borgestrail, montbikes,...
Vull agrair els ànims dels amics que m’han donat suport a la cursa en especial a l’Oscaret i al Jotabé (que sàpigues que els teus insults és poesia per mi, jeje) Moltes gràcies.
Fotos Jotabe a la Punta de l'Aigua
by Joan

Reinici del blog

Desprès d'un temps sense cròniques ni comentaris els ilercavons tornem a donar-li una mica de vida aquest blog. Així doncs, intentarem explicar les nostres escalades, ciclades i corregudes per les muntanyes i sent conscients que l'asfalt està prohibit en la nostra religió exceptuant casos aillats de força major. Salut a tots/tes
by ilerkabrons